Minicaster Radio Playhead

To listen you must install Flash Player. Visit Draftlight Networks for more info.

Njoftime

Konferencë në Elbasan
01.01.2013

Fakulteti Ekonomik, i Universitetit “Aleksandër Xhuvani” organizon konferencën e parë ndërkombëtare me temën “South-East European Countries towards European Integration”, më 20 tetor 2012.

Në Fokus

Përballja me historinë
01.01.2013

Edhe rreth 70 vjet pas përfundimit të saj historia e kohës së Luftës së II Botërore mbetet objekt diskutimesh të vazhdueshme mes historianëve, dhe jo vetëm mes atyre të Lindjes dhe të Perëndimit.